Michal Menert - Even If It Isn't Right

Michal Menert kimdir
Michal Menert Kimdir?
Michal Menert, Colorodo, Denver'de yaşayan electro müzik sanatçıcı ve prodüktördür. Gençliği boyunca, babası onu doğu ve batı müziği ile geniş bir yelpazede tanıştırdı. Ona her zaman destek oldu ve müziğini yapması için güzel imkanlar sağladı. Michal Menert gitar ve klavye ile yatıp kalkı ve kendini olabildiğince geliştirdi.

Menert, Derek Vincent Smith ile ortak yapımcı olarak üst sıralarda yer alan Pretty Lights albümü "Taking Up Your Precious Time" çıkardılar. 2010 yılında yaptığı ilk solo albüm "Dreaming of a Bigger Life" ile Pretty Lights'a katılan ilk sanatçı oldu. PLM ile yaptığı 2012'nin baharında piyasaya sürdüğü "Even If It Isn’t Right" albümü ile Menert ülkenin prestijli yerlerinde baş göstermeye başladı.

Yaptığı müzikal işbirlikleri Menert'e ilham kaynağı oldu.  Paul Basic ile yaptıkları Half Color etkinliğinin olumlu sonuç vermesi Menert'in yapacağı diğer projelere yol açmıştır. 2014 yılında düzenlelediği "Michal Menert Big Band" etkinliği ile binlerce insana ulaşmıştır.

Dinamik ve ideolojik bir yapımcı, elinde kendi kayıt şirketiyle, kendi seçtiği prodüktörler ile çalışıyor. EDM ve hip-hop prodüktörleri ile yakından iletişimde bulunuyor.

Even If It Isn't Right albümü muazzam olmuş. O zaman dinlemeye devam.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Deep House Nedir?

House Müzik Nedir?

Chill Out Nedir?