Oliver Heldens Kimdir? [Gecko]

oliver heldens kimdir
2013 yılında "Gecko" şarkısı ile  Tiësto'nun ilgisini çeken Hollandalı elektronik dans prodüktörü Oliver Heldens bu yılda yükselişe geçti. Bu yıl Heldens için iyi oldu, sonrasında onu Martin Garrix'in parçalan remixi "Animals" ile gördük. Sonraki yıl, Heldens ve Oxygen Records bir araya geldi, Alvar ve Millas eşliğinde "Onyva" isimli parçayı piyasaya sürdüler.

Bu arada, "Gecko", Pete Tong dahil olmak üzere birçok ünlü DJ ve prodüktör tarafından keşfedildi. Pete Tong "Essential New Tune" serisinde bu parçayada yer verdi ve böylece Ocak 2014'te parça patlama yaşadı. Ayrıca Tiësto kendi Musical Freedom albümünde yer verdi. Heldens Robin Thicke'nin "Feel Good" şarkısınıda remixledi ve o yaz Tomorrowland ve Creamfields dahil olmak üzere Avrupanın üst düzey EDM festivallerinde baş gösterdi.

Sonrasında The Voice U.K. ile "Gecko" şarkısının vokal versiyonu, Becky Hill ile "Gecko (Overdrive)" şarkısını çıkardı ve Haziran 2014'de UK Single Charts'ın en üstüne oturmayı başardı. Yılın sonunda Heldens, KStweart ile en iyi beş parça içerisine giren "Last Night (Koala)" şarkısıyla görüldü. DJ Mag'in 2014 Top 100 DJ'ler anketinde 34. oldu, ve devamında 2015 yılında BBC Radio 1'de yayımlanan Essential Mix programında, Tong, Heldens'ı "yılın en iyi çıkış yapan prodüktörlerinden biri" olarak isimlendirdi.

 Heldens kendi stüdyosu olan Heldeep Records'u HI-LO'nun "Renegade Mastah" parçası ile açtı, daha sonra  yeni bir proje ile oraya çıktı. Kendisi, Da Hool, Zeds Dead, ve Tiësto ile "Melody" ve "Bunnydance," isimli parçalarını çıkarttı.

Birkaç güzel parçayla sizleri baş başa bırakayım. :)

Oliver Heldens - Bunnydance


Oliver Heldens - Gecko


HI-LO - Renegade Mastah (Original Mix) [Oliver Heldens]



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Deep House Nedir?

House Müzik Nedir?

Chill Out Nedir?